Kom igang

» Komme igang med et verktøy i din samling

Komme igang med et verktøy i din samling

Det å komme igang og starte et verktøy i Skolon er enkelt! Når du er logget inn i Skolon, havner du direkte i det som heter min samling. Her finner du alle verktøy som du kan ta i bruk.

Slik starter du et verktøy:

1. Klikk på ikonet for verktøyet som du vil starte, så er du inne.

2. Når du er inne i verktøyet og arbeidet med det, vil det alltid i høyre hjørne finnes en Skolonknapp. Hvis du klikker på knappen vil du få frem alle dine tilgjengelige verktøy som finnes i din samling. Herifra kan du direkte hoppe inn i et nytt verktøy eller velge å gå tilbake til Skolon.

3. Hvis et verktøy i din samling har et lite symbol på seg (se eksempel nedenfor), betyr det at verktøyet har en innholdsfortegnelse. Hvis du klikker på symbolet vil du få opp innholdsfortegnelsen.

4. Nå vil du ha innholdsfortegnelse foran deg. Velg den siden eller kapittelet du vil gå gjennom ved å klikke direkte på teksten

Pilene i høyre hjørne betyr at du kan åpne opp og se flere sider.
Symbolene til venstre betyr at du kan dele siden eller kapittelet videre til andre brukere.