Jag vill ordna konton till personal/elever, hur gör jag?

Enkelt!
Att skapa användarkonton kan man göra på flera sätt. Det är den som har ett administratörskonto i Skolon som kan göra detta eller så hjälper vi på Skolon gärna till!

Så här kan du skapa konton i Skolon:

• Manuellt ett efter ett. Läs hur du gör här.
  • Importera alla användare genom en excel- eller csv.-fil. Läs hur du gör här.
  • Skicka en excelfil med fyra spalter innehållandes följande: förnamn, efternamn, mailadress och klasstillhörighet till konton@skolon.com, så hjälper vi till med att lägga upp kontona. Glöm ej att märka mailet med skolans namn och ort.
  • Synka skolans bas- och administrationssystem med Skolon och på så sätt automatiskt få över användarna till alla verktyg i Skolon.

Kontakta oss på konton@skolon.com, så hjälper vi dig vidare!