Hitta din skola i Skolon

Skolon når idag ut till 75% av Sveriges skolor. För att se om er skola är en av dem, går du till startsidan och scrollar ner på sidan tills du ser detta fält med Hitta din skola. Fyll i skolans namn och klicka på enter. Du får sedan upp en lista med skolor. Välj rätt skola och ort.

Om din skola dyker upp i listan och du klickar på skolans namn, så kommer du till denna sida, där du kan ansöka om ett konto till Skolon.

Fyll i dina uppgifter och klicka på Gå med. Den på skolan som har ett administratörskonto kommer då att få ett mail med din ansökan och chans att godkänna denna. Har ni ingen administratör, så går mailet till oss på Skolon. Har ni ingen på skolan som har ett administratörskonto, så ordnar vi det till er. Kontakta oss, så hjälper vi er vidare!

Hittar du inte din skola i sökningen? Då väljer du Jag hittar inte min skola i listan och då kommer du till den här sidan. Här kan du fylla i dina uppgifter, så kontaktar vi dig och hjälper till att lägga upp skolan i Skolon! Det är självklart helt kostnadsfritt.