Användare: Så fungerar "Min samling"

Under ikonen för Verktyg i den övre menyn hittar du Min samling och Biblioteket. Är det första gången du är inloggad, så börjar du med att gå till Biblioteket för att lägga till verktyg i din samling. I din samling kan du spara de verktyg som du enkelt vill komma tillbaka till igen.

För att öppna ett verktyg, så klickar du på verktygsikonen. Vill du läsa mer eller ta bort ett verktyg ur samlingen, så klickar du på pilikonen under verktyget.

Här kan du nu se information om verktyget, öppna det eller ta bort det.