Om Skolon: Kostar det något att använda?

Att använda Skolonplattformen och dess funktioner är kostnadsfritt. Skolverktygen i verktygsbiblioteket och modulerna i integrationsbiblioteket kräver en licens för att användas, vissa är kostnadsfria och andra inte. Licenser finns i flera olika varianter för olika verktyg och köps antingen direkt i Skolon, av leverantören eller dess återförsäljare. Alla licensköp görs av skolans administratör. Enskilda användare kan inte köpa verktyg. Plattformen är förstås helt reklamfri.