Användare: Hur du ser vilka verktyg du har tillgång till

I Skolons Bibliotek finns mängder av verktyg. Vissa verktyg är kostnadsfria, medan vissa kräver att skolan har en licens för att använda verktyget. Skolans licenser är redan kopplade automatiskt till Skolon, vilket gör att ni enkelt kan nå era verktyg!

För att veta vilka verktyg du har tillgång till:
1. Gå till ikonen för Verktyg. Här kan du välja mellan "Min samling" och "Biblioteket". Välj Biblioteket.

2. De verktyg som har en knapp med Lägg till är sådana verktyg som du har tillgång till. Genom att trycka på knappen, hamnar verktyget i Min samling, som gör att du kan spara dina favoriter på ett och samma ställe. Med andra ord har du en plats för att spara verktyg på och en plats för att leta ny inspiration!

Saknar verktyget en knapp? Det betyder att det är ett verktyg som skolan behöver licens för att använda.

Knappen öppna betyder att du redan har lagt till verktyget i din samling sedan tidigare och att du kan öppna det här direkt i biblioteket.

Tips!
Tycker du att det är svårt att hitta de verktyg som du har tillgång till? Prova att filtrera verktygen efter tillgänglighet, så hamnar dessa verktyg överst i listan. Enkelt och tydligt!