Användare: Tipsa din skola om ett verktyg

Om du har hittat ett verktyg i Skolon som du inte kan lägga till eller använda, så betyder det att det är ett verktyg som skolan behöver licens för att använda.

Du kan klicka på ett verktyg för att läsa mer, se bilder och ibland också ett filmklipp.
Om du tycker att verktyget verkar spännande, så kan du klicka på knappen Tipsa din skola i menyn till höger, så får skolans administratör ett meddelande om att du är intresserad. På så sätt kan användarna vara med och påverka!