Jag kan inte lägga till ett verktyg i min samling

Om du har hittat ett verktyg i Skolon som du inte kan lägga till eller använda, så betyder det att det är ett verktyg som skolan behöver licens för att använda.

Knappen Lägg till betyder att du kan använda verktyget och spara det i Min samling för att lätt nå det igen.

Knappen Öppna betyder att du har verktyget i samlingen redan och att du kan öppna det direkt genom Biblioteket.

Om verktyget saknar någon av dessa knappar, så är det ett licensverktyg.

Du kan klicka på ett verktyg för att läsa mer, se bilder och ibland också ett filmklipp.
Om du tycker att verktyget verkar spännande, så kan du klicka på knappen Tipsa din skola i menyn till höger, så får skolans administratör ett meddelande om att du är intresserad. Sedan får administratören bestämma om verktyget ska köpas in. På så sätt kan användarna vara med och påverka!