» Ladda upp egen logga för skolan eller kommunen

Mina inställningar - ställ in användarnas inställningar

I Skolon kan du som administratör göra inställningar gällande användarnas personliga inställningar.

Gå till Skoladmin, se till att du är på översikten för skolinställningar och välj Mina inställningar som du ser är markerat på bilden ovan.

Såhär ser det ut när du har klickat på inställningarna:

Här kan du ställa in om du vill att användare ska kunna ändra sina inställningar eller återställa sitt lösenord.

Vi rekommenderar att båda dessa står som Tillåt ej om ni har gjort inställningar i Skolon som ni vill ska gälla för alla användare och om ni har bestämda lösenord som ni inte vill att användarna ska kunna ändra.

Tips: Om du vill veta mer om inställningarna, så kan du hålla muspekaren över symbolen med frågetecknet för att få mer information.