Datavisualisering

» Hitta till Skolon datavisualisering

Hitta till Skolon datavisualisering

Den nya dataskyddsförordningen, GDPR, innebär ett ökat säkerhetsansvar för svenska skolor och kommuner när det gäller hantering av användardata.

Skolons unika funktioner ger möjligheten att kontrollera all sin användardata i digitala skolverktyg - på ett helt nytt sätt.

Om du är administratör i Skolon och din skola eller kommun har aktiverat Skolons datavisualiseringsverktyg, så ser du detta enkelt genom att du har en ikon i din samling som heter just Datavisualisering. Det är i detta verktyget som du har möjlighet att hantera användardatan i era digitala skolverktyg i Skolon, som t.ex. se vilka verktyg som har vilka uppgifter, stoppa och radera data, samt få ut rapporter.

Klicka på ikonen för Datavisualisering, så kommer du åt funktionerna med ett klick!