Kom igång

» Starta ett verktyg i din samling

» Logga in i Skolon

Logga in i Skolon

För att logga in i Skolon, så går du till startsidan.

Överst på sidan hittar du en meny. Klicka på den orange knappen Logga in.
Fyll i ditt användarnamn, vilket i de flesta fall är din mailadress och klicka på Nästa.

Har du glömt ditt användarnamn, så kan du även här klicka på Glömt användarnamn.

I nästa steg fyller du i ditt lösenord och därefter klickar du på Logga in, så blir du inloggad i Skolon.

Har du glömt ditt lösenord? Ingen fara, klicka på Glömt lösenord, så skickar vi ett nytt till din mailadress!