Biblioteket

» För dig

» Startsidan i biblioteket

» Vad betyder ikonerna i biblioteket?

» Prova demoversioner av verktyg i biblioteket

» Sök efter verktyg

» Tipsa din skola

Sök efter verktyg

Direkt från startsidan i biblioteket kan du söka efter ett specifikt verktyg. Ska_rmavbild_2018-08-20_kl._13.24.27.png

Skriv in verktygets namn i sökrutan och klickasök-knappen

Går du in på Upptäck får du fler alternativ som kan hjälpa dig hitta just det verktyg du söker. I upptäck finns filtreringar. Du kan till exempel sortera på publiceringsdatum eller visa ut verktyg för ett visst ämne endast.

Klicka på en filtrering för att se alternativen du kan filtrera på. Biblioteket kommer automatiskt att filtrera på det du väljer och du kan snabbt och enkelt stänga av filtreringen igen.