Mina inställningar

» Logga ut från Skolon

» Byt färg på ditt Skolonkonto

» Lägga till eller byta profilbild

Byt färg på ditt Skolonkonto

Vill du förnya utseendet på ditt Skolonkonto? Eller kanske välja färg på ditt konto efter vädret? Självklart kan du göra det!

1. Logga in i Skolon och klicka på din profilbild uppe i huvudmenyn. Har du inte laddat upp en profilbild ännu, så finns där istället en ikon med en vit figur i.

2. Nu kan du se inställningar för ditt konto. Under Ändra färg på mitt Skolon ser du färgade rutor. Om du klickar på en av färgerna, så byts färger i Skolon till den färg du har klickat på. Kan du inte bestämma dig? Prova flera!